dilluns, 11 de maig del 2015

Vent de Tardor: nou treball de Joan Pons

El baríton Joan Pons i el poeta Guillem Frontera, avui a Espai Xocolat
Avui a l’Espai Xocolat de Palma, Joan Pons juntament amb el Guillem Frontera  han presentant en roda de premsa el disc Vent de Tardor.
Aquest producció patrocinada per l’Institut d’ Estudis Baleàrics i editada per Blau, ha estat dirigida per Antonio Parera Fons que ha musicat lletres de Guillem Frontera i poemes de Ponç Pons. 
Joan Pons ha enregistrat aquestes cançons acompanyat al piano per la seva filla Joana Pons. La gravació de es va realitzar a finals de l’any passat al Teatre Principal de Maó.


Joan Pons ens ha parlat del disc i ha destacat la complicitat que ha trobat en les lletres de les cançons  com es el cas del tema de Ponç Pons “Estrangirado” on parla de la mateixa enyorança de la seva terra i la seva gent que ha patit durant les llargues gires que ha fet pel món. També ha insistit en  la gran feina de Antoni Parera  i agraeix el seu nivell de exigència que assegura sempre aquests bons resultats.
Guillem Frontera ens comenta, entre altres coses, el grau de satisfacció que dona el escoltar com els seus escrits aborden una nova projecció amb la música d’Antoni Parera i la extraordinària veu de Joan Pons.
El disc que surt aquest dies al carrer es presentarà a l’estand de les Illes Balears patrocinat per l’Institut de Estudis Baleàrics  al Midem 2015 que tindrà lloc a Cannes a partir del 4 de juny.

Vent de Tardor: Una producció de l’Institut d’Estudis Baleàrics, dirigida per Antoni Parera Fons, editada per Blau


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada