divendres, 1 de maig del 2015

Activitats del mes de maig


En exposició: Fotografies de Fernando Viamonte
Retrats d'Ella Fitzgerald, Paco de Lucia o Chet Baker, junt amb fragments del seu treball artístic a on només la expressivitat del temps i l'espai li importen i així ho plasma en els seus enquadres plens de realisme.

Dijous 7 de maig 20'30h NOAH NEWVILLE
Noah ens va encisar amb la seva veu i la seva música! Ara torna amb més temes de música country, folk, cançons pròpies i versions de grups com Old Crow Medicine Show,Mumford and Sons, Dolly parton..

Divendres 8 de maig 20'30h Cuckoo's Band
Reagge, funk, soul de la mà d'aquesta banda quasi resident al nostre escenari!

Dijous 14 de maig 20'30h Recital Poesia JUAN MIGUEL JULIÀ
"Poemas de huida, locura y muerte" és un recital poètic de Juan Miguel Juliá, escriptor, poeta i articulista al Diario Balear, basat en una recopilació dels millors poemes dels seus tres llibres "El lomo aterciopelado del diablo", "En el infierno se cocina a fuego lento" i "La Crisálida de la locura".
Poemes estripats i nus que conformen un recital emotiu i emocionant.


Divendres 15 de maig 20'30h Adela Ferrer: La cantautora i poeta torna a Mallorca després de pasar els últims 5 mesos a Buenos Aires, on ha gravat el seu primer disc en solitari. 'Relojes dormidos’ és la proposta musical que ens oferirà Adela, amb una selecció de temes composts en els últims anys entre Bogotá, Palma de Mallorca, Madrid, Valencia i Buenos Aires, com avançament del seu àlbum "Vestida de vos", que sortirà d'aquí poc.

Dijous 21 de maig a les 20’30 M de Marmota: cançons pròpies en català i castellà i covers de Ed Sheeran, Artic Monkeys, The Kooks, entre d'altres, de la mà d’aquest cantautor acompanyat amb la seva guitarra. 


Divendres 22 de maig 20'30h Soundhold: Grup de punk-rock de Mallorca format per Tom a la bateria, Pol a la guitarra solista, JC al baix i Sergio a la guitarra rítmica i veus. En aquesta ocasió ens delectaran amb temes propis en anglès en versió "semi-acústica".

Dijous 28 de maig 20'30h Ramon Rosselló
Després d’enregistrar una sèrie de maquetes amb la col·laboració de Paco Beltran i Carlos de S ‘Art band. Ramon Rosselló a traves del seu amic Jaime Anglada es va posar en contacte amb en Toni Pastor i en el seu estudi “Swing” varen produir aquestes cançons que presenta en el seu primer disc 10 Desitjos.



Divendres 29 de maig a les 20'3h The unexpected mole Aquest quintet de folk-rock ens presenta nou EP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada