dimecres, 1 d’abril de 2015

Agenda d'activitats d'abril a Espai Xocolat

Dijous 9 d'abril 20'30h MAYA. 
La cantautora Maya ens delectara amb cançons pròpies d'estil pop acompanyada amb la guitarra.
 
Divendres 10 d'abril  a les 20’30h:  Blood on the tracks revisited
XAVIER ESCUTIA, RAMON USOZ i TONI VIVES fan un repàs, de cap a peus, d'un dels discos més emblemàtics de BOB DYLAN i de l'univers en general.
 
Dijous 16 d'abril  a les 20'30h: Femení Plural
Aquest jove trio ens ofereix un concert acústic amb versions de cançons conegudes de diferentes estils tant en català, castellà com en anglès, des de Beatles, Mana, Amaral, Christina perry fins a Rihanna i Madona entre d'altres. A més d'algunes pròpies.
 
Divendres 17 d'abril a les 20’30h: Gin Tonics
Aquesta banda que començà tocant versions del Pop Rock dels 80 a les verbenes i pubs més coneguts de s'illa. Ens presenta ara el seu debut discogràfic "Todo es soñar" amb cançons pròpies d'estil pop rock.
Dimarts 21 d'abril a les 18h: Joan Miquel Oliver 
Trobada amb amics i signatura de discos. 
Joan Miquel Oliver vos convida a una trobada on amics i seguidors podeu compartir l'entrevista que li faran en directe parlant del seu nou disc Pegasus.
 
Dijous 23 d'abril a les 20'30h: Monòleg "El nombre" amb Aroha Díaz
L’actriu Ahora Díaz ens ofereix “El nombre”, una peça de microteatre en el que interpreta a una al·lota que pateix una pèrdua d’identitat simbolitzada pel propi nom.
Divendres 24 d'abril a les 20h: Téntol

"Pues vaya dia se está quedando" és l'EP de l'aventura instrumental que ens presenten David Delgado, Toni Brasil i Pato Conde, a mig camí entre el post-rock, la psicodelia, el metal experimental en un viatge pel seu univers musical.

Cap comentari:

Publica un comentari