dimecres, 7 de gener de 2015

Agenda de Concerts a Espai Xocolat Gener 2015

"Poemas de huida, locura y muerte" és un recital poètic de Juan Miguel Juliá, escriptor, poeta i articulista al Diario Balear, basat en una recopilació dels millors poemes dels seus tres llibres "El lomo aterciopelado del diablo", "En el infierno se cocina a fuego lento" i "La Crisálida de la locura".
Poemes estripats i nus que conformen un recital emotiu i emocionant.

Aquest divendres Biel Alimanya (Biel Font de The Hot Rodders) amb els seus The Folsom Rockers: Pep Amengual, ex Cool Daddies, a la guitarra, i Óscar Collboni de Mad Rumblers, al contrabaix; després de l'èxit a la presentació oficial del seu debut discogràfic Riddin' to Johnny Cash, disc tribut a l'home de negre, ens ofereixen un petit showcase en acústic a l'espai Xocolat.

Marga Rotger ens presenta El viatge un EP de sis cançons gravat el novembre de 2014 a l'estudi "La Caja del Ruido". Produït per Marga Rotger, Damià i Carles Tejedor. Mesclat i masteritzat per Damià Tejedor.

La nostra banda més asidua de blues, funk i reagge, The Cuckoo's Band, de la mà del mestre Néstor, es jefe Dave i la bruixa Shai, tornen més animats que mai i prometen fer-mos ballar!

Xavier Escutia & Toni Vives ens presenten un tribut a Nick Drake molt especial. Time of no reply és un recull de les cançons més conegudes registrades com a versions alternatives o preses falses, la majoria gravades només amb veu i guitarra per Nick Drake, als finals dels 60 a estudis alternatius. 

The Junks és la banda de rock progressiu formada per Sergio Bueno (Veu i Guitarra), Juan David Ayora (Veu i Guitarra), Miquel Angel Valero (Baix), Miquel Cortés (Percussió). En aquesta ocasió ens delectarà en format acústic a l'Espai Xocolat.

Aquest dijous tenim el plaer de comptar amb l'actuació del compositor gadità i cantaor de flamenc Alberto Durán, que ens oferirà una selecció de temes propis d'estil flamenc-pop i comptarà a més amb la participació de diferents artistes.
Aquest compositor i cantant toca tots els palos del flamenc pur i és un gran evocador de Manolo Caracol. A més, ha col·laborat amb artistes com El Barrio, Manolo Carrasco, Rancapino, Manuel Orta, Pedro Azuquita, Joaquín Sinai, Miguel Orellana entre d'altres.

Sebastià Moragues, Sebastià Lladó, Gaspar Santandreu, Joan Roca ens presenten la seva nova formació Sinapsis amb cançons pròpies en català.

Cap comentari:

Publica un comentari