dimecres, 5 de novembre de 2014

ANEGATS: NOU DISC I ADÉU ALS ESCENARIS

Avui en Roda de Premsa a l’Espai Xocolat la banda de Son Servera Anegats, a més de presentar la seva darrera producció discogràfica “El Fil d’Ariadna” anuncia el seu acomiadament de l’escena musical.

No volen que aquesta noticia li llevi valor a la presentació  d’un disc, que ha dut molta de feina, per tractar-se d’una triple edició que inclou un CD i dos DVD: el concert en directe enregistrat  a Manacor i un documental que presenta la trajectòria del grup. Aquest documental és e fil que ja connectava amb aquesta decisió, molt meditada, d’aturar la seva tasca artística com a banda. No volen tancar portes  a un futur però si tenen molt clar que ara es feia necessària aquesta pausa. Una pausa que no te a veure amb altres projectes musicals, lligada a qüestions de la vida personal de cadascú, com son la família o la feina diària. 
Els tres components d’Anegats presents a la roda de premsa, Pep Álvarez, José Juan Umbert i Paco  González, han volgut agrair a tots els que durant aquests 10 anys han recolzat la banda, músics, productors, discogràfica, managers o mitjans de comunicació  i es senten orgullosos de haver ser part de la banda sonora en la vida de tots aquells que han anat als seus concerts i han comprat el seus discos.
Anegats al’Espai Xocolat el dimecres dia 12 on dedicaran discos asls seus seguidors a partir de les 18,00 hores
La banda s'acomiada dels escenaris amb un triple CD-DVD "El fil d'Ariadna" 

Aquest triple CD-DVD suposa la culminació d'un ambiciós i arriscat projecte musical anomenat "El fil d'Ariadna", Anegats es submergeix en un episodi de la mitologia grega amb la qual fan una revisió dels temes més lírics i introspectius del grup dotats d’una nova dimensió musical gràcies als arranjaments del compositor Miquel Brunet. Mitjançant el misticisme i la màgia del mite de El fil d’Ariadna, Anegats reflexionen sobre la seva trajectòria en un nou format de concert amb una orquestra de mes de 20 músics.
El disc consta de tres parts amb identitat pròpia:
CD) D’una banda, un CD d’Àudio que recull les cançons extretes dels concerts realitzats a l’Auditori de Manacor, Teatre de Lloseta, Teatre de Petra, Església Nova de Son Servera i Teatre Principal, juntament amb temes inèdits de la banda que el grup està enregistrant actualment.
DVD) El DVD de l’enregistrament audiovisual íntegre del concert realitzat a l’Auditori de Manacor, el qual va suposar l’estrena de El Fil d’Ariadna. 
DVD) DVD del documental de 50 minuts de durada dels quasi 20 anys de vida del grup, amb entrevistes de personalitats de la música i de la indústria discogràfica tant de Catalunya com de les Illes, anècdotes, rodatges de concerts expressament per al documental, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari